Κι ας μη λές κουβέντα -το γρήγορο μυαλό Δημιουργός: koskan Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μακριά τώρα πιά
απ τα βράδια μου
δεν μπορεί να κοιμάσαι
ακόμη φοράς τα σημάδια μου
θές δεν θές θα θυμάσαι.
Κι ας μη λές κουβέντα
κουβέντα κουβέντα
ούτε σε μένα
ούτε σε άλλον κανένα
Σ έχουν ακούσει οι φίλοι
τ ονομά μου να ψιθυρίζεις
και σιγανά να μιλάς
είπαν πως για δικό μου χατίρι
μόνη κάθεσαι πίνεις
και την καρδιά μου πίσω ζητάς.
Κι ας μη λές κουβέντα
κουβέντα κουβέντα
ούτε σε μένα
ούτε σε άλλον κανένα
Κι ας μη λές κουβέντα
κουβέντα κουβέντα
σιγανά ας μιλάς
πάλι για μένα
το μυαλό σου θα βασανίζεις
πάλι εμένα θα με ζητάς.
Το γρήγορο μυαλό
Καπνίζει απανωτά
αγόρασε και πούρα
σακάκια σταυρωτά.
Έβαλε μια μάσκα
ταίριασε η κουκούλα
και βγήκε παγανιά.
Σου κουνάει το χέρι
γεμάτος κατανόηση
ψάχνω γουδοχέρι
να ρίξω φιλοφρόνηση.
Προσωπικός μου Γολγοθάς
το γρήγορο μυαλό
ο κάθε λογής παραμυθάς
που πρέπει να δεχτώ.
Το γρήγορο μυαλό
το γρήγορο μυαλό
κι εγώ ζητοκραυγάζω
κι εγώ χειροκροτώ.
Πηγαίνει στα μπουζούκια
και Μέγαρο κρυφά
δεν θέλει τα μπουλούκια
χορεύει ελληνικά.
Αγράμματος στον δρόμο
δεν ξέρει να σταθεί
βρίζει τον τροχονόμο
μα κρατά περγαμηνή.
Προσωπικός μου Γολγοθάς
το γρήγορο μυαλό
ο κάθε λογής παραμυθάς
που πρέπει να δεχτώ.
Το γρήγορο μυαλό
το γρήγορο μυαλό
κι εγώ ζητοκραυγάζω
κι εγώ χειροκροτώ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-06-2013 |