Διαλέξτε Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ..................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΔΙΑΛΕΞΤΕ
Τι είναι αγάπη;
Το να θέλεις να δώσεις
Ή το να θέλεις να πάρεις
Ή το πάρε – δώσε
Για να αγαπήσεις
Πρέπει να γνωρίζεις
Τι είναι αγάπη
Συναλλαγή ή ολοκαύτωμα
Σε μια συναλλαγή
Σου δίνω κάτι
Μου δίνεις κάτι
Προσοχή στα πολύτιμα
Στο ολοκαύτωμα
Πιάνονται τα χέρια
Ενώνονται τα χείλη
Καίγονται τα κορμιά
Για πια αγάπη μιλάμε
Του πάρε – δώσε
Ή του ολοκαυτώματος
Διαλέξτε!!!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 22/10/2008 Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-06-2013 |