Τί είν' αυτό ποιός θα μου πεί Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τί είν' αυτό ποιός θα μου πεί
που η τύχη θα μου φέρει
όσους σοφούς κι αν ρώτησα
κανένας δέν τό ξέρει
άλλοι μου λένε τά λεφτά
καί άλλοι την αγάπη
και κάποιοι πώς ειναι κρυφό
της τυχης το γινάτι
μη προκαλείς την τύχη σου
μου λένε κάποιοι άλλοι
γιατί είναι σαν την τράπουλα
δεν ξερεις τι θα βγάλει
Τί είν' αυτό ποιός θα μου πεί
θα θελα νά τό ξερω
να μη με κανει ή τύχη μου
μαζί σου να υποφέρω
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-06-2013 |