Εσενα περιμενα Δημιουργός: LA'I'KOS, Γιανννης ΚΑΙ Σε πληγωσαν πολυ, που θα το περασω αυριο, απλα το δινω σε καποιον μαεστρο και το κατοχυρωνω πρωτα εδω Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Με βλεπεις μονο που γυρνω
και παω στο μερος το γνωστο
σε μια γωνια στα στριμωχτα
με τα ματια στα χαμηλα
εσενα περιμενα ρε φιλε
εσενα περιμενα ρε φιλε
να πουμε δυο λογια απο καρδιας
να σβησουμε τις πικρες μας
τις πικρες της απονιας
Με βλεπεις να παραμιλω
και να μη βλεπω τιποτε καλο
σε μια γωνια στα στριμωχτα
για μενα ολα μαυρισαν πια
Σε πληγωσαν πολυ
Καρδια μου πως το αντεξες ετσι να πονας
να μην λες το πονο σου και να καρδιοχτυπας
καρδια μου πως το αντεξες με οσα εχουν γινει
σαν κερι να καιγεσαι σαν κερι που σβηνει
σε πληγωσαν πολυ και σου χωσαν καρφι
σε πληγωσαν χωρις λογο κανενα
σε πληγωσαν πολυ και δεν ειπαν γιατι
μα εσυ συγχωρεις το καθενα
Καρδια μου πως το αντεξες ετσι να αγαπας
σημασια να μη δινεις στους πονους που περνας
καρδια μου πως το αντεξες με οσα σου εχουν κανει
η αγαπη σου για ολους παλι να φτανει
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-06-2013 |