Δεν σε θέλω πια Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Καλημέρα μας, και να έχουμε μια όμορφη Κυριακή...........ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε, όσο μας χαρίζεται.................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όταν μιά καρδιά
στα δύο χωριστεί
μην το παλεύεις δεν μπορεί
ξανά να ενωθεί.
Μπορεί να πονάει
και μάλιστα πολύ
μα είναι πια αδύνατο
πάλι να κολληθεί.
Δεν το θέλω τώρα εγώ
δεν σου το ζητάω
και με πλήρη αδιαφορία
την καρδιά σου την πετάω.
Δεν σε θέλω πιά
μέσα στην ζωή μου
μην με πλησιάζεις
άσε με μοναχή μου.
Θα βρω τον δρόμο μου θα δεις
δεν θα σε χρειαστώ
όλες τις πληγές θα κλείσω
δεν θα πεθάνω εγώ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-06-2013 |