Τρέλλα και παράνοια Δημιουργός: ΑΝΤΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τρέλλα και παράνοια της μεγάλη
μες στων ονείρων μου την παραζάλη
απ'τις ανατριχίλες της πλημμυρισμένη
θέλει η καρδιά μου πυρκαγιά να γένει
Ψέμα η ατάραχη παλιά μου θεωρία
ποιος είπε πως η αγάπη δεν γίνεται λατρεία
σ'αγάπησα σε λάτρεψα κι έχτισα βωμό
για σένα απόψε θ'ανέβω να καώ
Μα με του πάθους τούτου την ορμή
απο τις στάχτες μέσα ,μιάν ώρα την αυγή
μ'ένα φιλί χαιρετισμό θα ξαναγεννηθώ
διπλά να σ'αγαπήσω και να λυτρωθώ
Εσύ της δόλιας μου καρδιάς η ονειρεμένη μοίρα
εσύ και στο τραγούδι μου η ολύμπια πλημμύρα
χαίρε θεά θνητή κι αθάνατη μου μούσα
του έρωτα μου αρχόντισσα που χρόνια λαχταρούσα Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-06-2013 |