Σιόρ Μεμέτ Δημιουργός: ΚΟΥΡΕΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΚΟΥΡΕΛήΣ ΕΥΣΤΡάΤΙΟΣ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΟ ΓΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ !!! ... ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΙΑΜΕΣΑ ΜΑΓΓΑ ΚΑΙ ΧΑΤZΑΤΖΑΡΗ
ΞΕΠΡΟΒΑΛΕ ΚΑΜΑΡΩΤΟ ΤΩΝ ΣΤΙΧΩΝ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ
ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΡΟΜΠΕΝ ΤΗΣ ΡΙΜΑΣ Ο ΙΠΠΟΤΗΣ
ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑΝΑΙ ΚΡΑΣΣΟΠΟΤΗΣ!
ΚΙ ΟΤΑΝ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙ Μ`ΑΔΕΙΑ ΚΑΡΔΑΡΑ
ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΛΔΑΡΑ
ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΜΑ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΣΑΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ!
Ο ΣΙΟΡ ΜΕΜΕΤ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΥΛ ΥΦΟΣ ΜΠΟΥΛΚΟΥΜΕΔΑΤΟ
ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΚΤΑ ΤΡΩΓΕΙ ΣΟΥΦΛΕ ΣΚΟΡΔΑΤΟ
ΚΙ ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΝΙΑ ΒΟΛΑ Ο ΣΤΟΜΑΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ
ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΑ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΕΙ!
ΤΟΥ ΚΥΝΑΙΔΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΚΑΛΛΩΠΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ
ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΣΕ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ Ο ΧΛΕΧΛΕΣ ΚΙ ΟΡΙΣΤΕ ΝΑΤΟΣ
ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΩΣ ΣΟΦΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ Ο ΝΑΝΟΣ
ΑΤΑΚΕΣ ΝΑΤΣΙΜΠΟΛΟΓΑ ΣΑΝ ΠΕΛΑΓΗΣΙΟΣ ΧΑΝΟΣ!
ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ AΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
ΣΤΟΥ ΜΟΝΟΚΟΤΥΛΗΔΟΝΟΥ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ
ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΦΟΥΣΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ Ν` ΑΝΑΨΕΙ
ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΖΕ ΝΑ ΧΑΨΕΙ!
Ο ΣΙΟΡ ΜΕΜΕΤ Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΟΣΟΝΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΠΛΑΘΟΥΝ
ΤΩΝ ΟΣΟΝΕ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΚΙ ΟΣΟΝΕ ΤΟΝΕ ΓΡΑΦΟΥΝ!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-06-2013 |