Το χαμένο τριαντάφυλλο Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ............................ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
Μου είπες, έλα να ψάξουμε
Θα το βρούμε
Και σε ρώτησα
Αξίζει;
Μυρίζει όμορφα, μου είπες
Θα είναι το δικό μας
Και σε ρώτησα
Μπορούμε;
Και το χαμένο τριαντάφυλλο
Ελπίζει
Μυρίζει όσο πιο όμορφα μπορεί
Και περιμένει
Περιμένει αυτούς που θα το βρουν
Πριν είναι αργά
Γιατί η ζωή του είναι λίγη
Και το μόνο που το σώνει
Είναι να ενώσει δυο καρδιές
Και τότε θα μυρίζει για πάντα
Με ένα ξεχωριστό άρωμα
Που μόνο
Η αγάπη παράγει
Και θα δώσει τη θέση του
Σ ένα άλλο τριαντάφυλλο
Γιατί πάντα χρειάζεται
Ένα χαμένο τριαντάφυλλο
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 21/07/2010 Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-06-2013 |