Ηθελές τα και παθές τα Δημιουργός: ΕΛΠΗΝΟΡΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ
ΚΑΙ ΠΑΘΕΣ ΤΑ
Οι πάντες, με το πάθημα,
γελάνε, του Θανάση.
Δίχως ΑΠΟΧΟΥΝΤΟΠΟΙΗΤΗ,
ζητούσε ΕΡΤ να πιάσει!
Μεγάλο τσίρκο η Ελλάς.
Είναι να κλαις και να γελάς.
Ξανά, σου επασάρανε
σανό, αντι για βλήτα.
Σαμάρι σου προβάρανε.
Πως θα γλιτώσεις κοίτα.
Τιμή, στο τσίρκο η Ελλάς,
να κάμεις το γομάρι,
όμως, στενό, ο Σαμαράς,
σού 'φτιαξε το..σαμάρι.
Ακαρτέρει κι ακαρτέρει
μαύρες μέρες θα περνάς.
Καραμήτρο,κοψοχέρη,
φόρα το και μη βογκάς.
Να βογκάς τί ωφελεί?
Ηθελές τα και παθές τα.
Καθώς λέγαν οι παλιοί:
Οπως τα 'χεις κάμει...χέστα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-06-2013 | |