Kόπυ - Πέηστ Δημιουργός: ΚΟΥΡΕΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΚΟΥΡΕΛήΣ ΕΥΣΤΡάΤΙΟΣ ΟΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ... ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΧΑΣΑ ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΕ ΦΡΟΥΝΤΙΔΑ ΤΟ ΣΚΑΛΙΖΩ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥΤΕ ΑΝΘΙΣΕΙ ΤΟ ΚΛΑΔΙ
ΜΠΑΣ ΚΙ Ο ΞΕΡΑΚΑΣ ΒΛΑΣΤΗΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ...
ΣΚΑΨΕ-ΠΟΤΙΣΕ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΛΑΔΙ.
.............................................................................................
ΩΣΑΝ Ο ΗΡΩΑΣ ΦΑΥΛΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ
ΑΠΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ
ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ Ο ΒΑΘΜΟΣ
ΤΟ ΑΠΟΚΥΗΜΑ ΦΕΥΓΑΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ
ΜΕΣ ΣΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΟΛΥΜΠΑΩ
ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΚΟΥΜΠΑΩ
ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΑΧΛΑ ΝΟΟ-ΚΟΠΗΜΑΤΑ.
ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΣΚΟΤΟΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ
ΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΠΛΑΘΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
ΣΚΕΨΗ ΣΤΕΚΕΙ ΜΟΝΑΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ...
.................................................................................................
ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ... ΑΚΡΟ-Α-ΤΗ ... ΣΕ ΠΡΟ(Σ)ΚΑΛΩ
ΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΛΕΩ ... ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΟΙΑΣΕΙΣ
ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΔΡΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΘΑ ΟΜΟΙΑΖΕΙΣ
ΣΤΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-06-2013 |