η γιορτή του πατέρα Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ντρίίίίίίν
-ποιός είναι και τί θέλει ?
-εγώ ειμαι ντάντυ μου,η νυχτεριδούλα σου !
-γμτ,μόλις μ έκοψες απο ενα πρόγραμμα σε σκοτεινή οθόνη
-συγνώμη,ήθελα μόνο να σου ευχηθώ ,να ζήσεις αιώνια !
-το προσπαθώ Ντοράκι μου !
-ντάντυ,έχω να σου αναγγείλω κάτι ευχάριστο !
-ένα λεπτό γιατι κρέμομαι ανάποδα !
-κι εγω το ίδιο ντάντυ μου !
-σ ακούω νυχτεριδούλα μου !
-ντάντυ,επίκειται η πτώση του χλεμπονιάρη !!!
-αυτουνού που μ έριξε?
-ναι,ντάντυ,θα παρουμε την εκδίκηση μας !
-και ποιός θα κάτσει στο θρονί του?
-κρατιέσαι ντάντυ?
-ένα λεπτό να διπλώσω τα φτερά μου !
-Εγώώώωώώώώώ΄!
-φυσικά εσύ,γιατι εκείνον δεν τον θέλουν οι Αμερικάνοι !
-ενω εμάς μας θέλουνε Αμερικάνοι και Γερμανοί,έτσι δεν είναι?
-φυσικά και έτσι είναι κορούλα μου !
-όμως υπάρχει κι εκείνος με τα φρου-φρού κι αρώματα !
-μόνο φιλοισραηλινό επίθετο έχει,αγνοησέ τον !
-όμως κάπου θα τον βολέψω ντάντυ ,δεν θα τον αφήσω μόνο με το Αβράμ !
-σωστή,εκείνο το μπασμένο μου τί κάνει?
-μεγαλώνουνε οι κυνόδοντες του !
-έτσι μπράβο !
-έχει μάθει να πλανάρει καθωσπρέπει?
-μα και βέβαια,με ακολουθεί σε κάθε νυχτεριδοπτήση !
-έτσι μπράβο σπλάχνο μου !
-ντάντυ,ξέχασα να σου πώ κάτι !
-για λέγε καλό μου !
- μόλις αναλάβω,θα διορίσω και την υπόλοιπη Κρήτη !
-σωστή ,μην αφήσουμε κανένα "ακης" απόξω !!
-σ αφήνω τώρα,γιατί άρχισε να ξημερώνει !
-σ ευχαριστώ για τις ευχές σου και καλό νύχτωμα !
-σμάτς-σμούτς
-όχι τέτοια απ το τηλέφωνο,όσο δεν κρέμομαι ανάποδα ,όχι τέτοιααααα !!!
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-06-2013 | |