η νονά Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-ντρίίίίίίν
-ποιός είναι Γεωργία μου ?
- η νονά σου Αντωνάκη μου !
-εμπρός !
-χάιλ,καμάρι της Τζερμάνια !
-χάιλ νονά !
-σε καμαρώνουμε εντω πάνω !
-κάνω τα πάντα για την παρτίδα νονά μου !
-έτσι μπράβο !
-όμως φοβάμαι τους άλλους δύο !
-μη φομπάσαι,το παίτζουνε "αντίσταση"
-λές να με τουμπάρουνε?
-εσένα,ένα φόν ,αποκλείεται !
-εχει ξεσηκωθεί και το συριζάτο παιδαρέλι !
-μήπως και οι κάργκα κόκκινοι?
-ναί κι αυτοί και θα κάνουνε απόψε συγκεντρώσεις
-ματζί ή ξεκωριστές ?
-ξεχωριστές νονά μου !
-τότε μη φομπάσαι τίποτα και προκώρα..
-αλήθεια νονά μου?
-γκια μάς ντουλευουνε κι αυτοί!
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-06-2013 |