Καλη σου μερα κυριε Δημιουργός: LA'I'KOS, Γιανννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Καλη σου μερα κυριε ηρθα να στη ζητησω
ετσι για λιγο να χαρω θα στη γυρισω πισω
το ξερω το 'χει συστημα απο δεσμους να φευγει
και σε καινουργιες αγκαλιες ευκολα να πεφτει
καλη σου μερα κυριε συγνωμη αν ενοχλω
μα στο λεω δεν θα κατσω πολυ εγω
καλη σου μερα κυριε ηρθα να δανειστω
την πρωην ττην γυναικα μου λιγο θα χρειαστω
τυπικη επισκεψη θα κανω μην μπαινεις σε φασαρια
που στη ζητω δεν ειναι απο αγαπη αλλα απο αλλη ιστορια Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-06-2013 |