Ζωή χωρίς πατέρα Δημιουργός: Μαρία Χ., Μαρία Χατζηγιάννη Στην κόρη μου... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πώς είναι μια ζωή χωρίς πατέρα?
Ρωτάς.. κι εγώ δεν ξέρω τί να πω
Πώς χώρισε η νύχτα από τη μέρα?
Ρωτάς.. κι εγώ στη θλίψη μου γυρνώ...
Τί χρώμα έχει μάτια μου η αγάπη?
Ρωτώ.. κι εσύ δεν ξέρεις τί να πεις
Ποιό άρωμα τη μνήμη σου ανάβει?
Ρωτώ.. και ψάχνεις στήθος να κρυφτείς...
Τα χείλη σου, αγάπη μου, το λένε
Τα μάτια σαν δακρύζουν κι η ψυχή
Οι άνθρωποι γεννήθηκαν να κλαίνε
Τι πρέπει να γεράσουν μοναχοί...
6/2/2006
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-02-2006 |