Ούζο και Ξερή Δημιουργός: ΚΟΥΡΕΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΚΟΥΡΕΛήΣ ΕΥΣΤΡάΤΙΟΣ ΟΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ... ΓΝΩΣΤΟΥΣ και ΦΙΛΟΥΣ ΕΧΑΣΑ ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΤΟΥ ΚΟΥΡΕΛΗ ΤΟ ΟΥΖΕΡΙ
ΠΙΝΑΝΕ ΟΥΖΑ ΚΑΙ ΡΑΚΙ ...
ΠΑΙΖΑΝΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΞΕΡΗ
ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΚΕΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ.
ΑΚΟΥΓΑΝ ΜΙΟΥΖΙΚ ΛΑΙΚΗ
TΟ ΕΠΙΠΛΟ ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ ...
ΚΑΙ ΜΕΘΗ ΗΡΘΕ ΦΥΣΙΚΗ
ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΩΝΤΑΣ ...
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ
Ο ΦΕΤΕΙΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ...
Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΜΕ ΤΣΑΚΙΣΕ
ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΓΕΤΩΝΑΣ.
ΜΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Ο ΑΤΙΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ
ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΦΡΟΝΙΜΗΤΗΣ;
ΤΙ ΕΠΑΘΑ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ
ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΖΩ
ΒΓΗΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ OMHΡΟΣ
ME ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΑ ΝΑ ΖΩ.
ΜΟΥ ΤΑΦΑΓΕ Ο ΥΛΙΣΜΟΣ
ΜΕΓΑ ΘΕΡΙΟ ΑΝΗΜΕΡΟ
ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ
ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΗΤΑΝ ΕΦΗΜΕΡΟ.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ
ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΔΥΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ
ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ
ΑΣΤΕΓΟΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ
ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ
ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΤΟΥ
ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
ΣΤΗΣ ΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ ΘΟΛΟΥΡΑ
ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑ ...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-06-2013 |