Ά ν θ ρ ω π ε Δημιουργός: Lionara Πηγή έμπνευσης www.searchingthemeaningoflife.wordpress.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I][B]Φοβάσαι[/B] στη ζωή σου να χαρείς
Φοβάσαι τα θέλω να γευθείς
Φοβάσαι πως θα ηττηθείς
Φοβάσαι πόνο πως θα δεις
[B]Προτιμάς [/B]στα όνειρα να ζεις
Προτιμάς την εικονική χαρά τους να γευθείς
Προτιμάς στα πρέπει άλλων να συμβιβαστείς
Προτιμάς κρίνοντας να παρατηρείς
[B]Είσαι [/B]μουρτζούφλης και δειλός
Είσαι κουτσομπόλης φοβερός
Είσαι τσιγκούνης υλιστής
Είσαι ανέκφραστος ανθρωπιστής
Είσαι πεθαμένος στο νεκροταφείο της ζωής
[B]Γίνε [/B]η εμπειρία σου η ονειρική
Γίνε η χαρά που θα πονέσει κάποια στιγμή
Γίνε αισθηματίας ανθρωπιστής
Γίνε ο νεκρός που θα θυμούνται στην αιώνια ζωή.[/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-06-2013 |