Εν δυνάμει διαβατήριο Δημιουργός: Βασίλης Μ. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ούτε φως,
ούτε σκοτάδι...
Στο μηδέν
των σημερινών μου πράξεων,
είναι ξεκάθαρα τα σύνορα
της πιστής επανάληψης
και το πέρα από την προσεγγίζουσα,
επικίνδυνα,
το επάρατο,
συνήθεια.
Στολισμένο
μ' ένα ταίρι
για το ζευγάρι των χειλιών μου
και το κουράγιο μου
να χτυπά
σ' ένα στήθος.
Τυπικά,
η διέλευση είναι εύκολη.
Η επιθυμία,
τέτοια ώρα,
παραμένει ασφράγιστη
από δεύτερες σκέψεις. Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-06-2013 | |