Νυχτερινη Βενταλια Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΣΕΡΓΙΑΝΙΣΜΑΤΑ ΖΩΗς!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑΚΙΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑΚΕΡΗ ΤΗΝ ΣΤΙΧΟΠΑΡΕΑ ΜΑς!!!ΓΕΙΑ ΜΑς!!!* Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info * Νυχτερινή Βεντ'αλια *
Ασημένια χαμογελιαστό Χρυσοφεγγάρι
στ' Αστρολιβάδια πέρα στη Βάρη
περνοδιαβαίνουν στις απέραντες γητευτικές
Άγνωρες πλαγιές ηχοσεργιανίσματα
του Γαλαξιακού Σύμπαντος...
Αναβλύζει δροσάτο τ΄Αλμένικο Αρμυραγέρι
απά σε Χρυσές Βεντάλιες των Μαλαματένιων φυλλωμάτων
κλέβει θαλλερά το ροδωνάτο άρωμα των Αθανάτων
μπαρκάρει σε μαγικά λιμάνια Ακτινοβολίζοντα
'φως' που ξεχυλίζει γαλήνεια στον Ασημορίζοντα!!!
μμμμμ σαν ν΄ανοίξαν οι κρουνοί κι ολάκεροι οι Γλαυκοί Ουρανοί
ξεχύνεται τ΄Ανέσπερο το Λαμπερό το 'φως' της Αγάπης
γένεται Ευτυχιώς Ανέλπιστος Κράχτης!!!
Μια Απέραντη Ευτυχία δίνει ρυθμό κι ουσία
καρδιάμμμ βάλε τέρμα στα ηχεία!!!
ΓΛΥΚΑΔΑς ΓΕΥΣΗ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΝΑΣΤΡΗ ΒΡΟΧΗ
ΣΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΕΛΕΝΙΑ ΙΑΧΗ!!!
ΚΕΙΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗς ΖΩΗς
ΤΗς ΨΥΧΗς ΜΙΑς ΠΟΡΕΙΑς ΛΑΤΡΕΥΤΗς!!!
ΚΕΡΑΣΜΑ
25/06/13
ΓΕΙΑ ΜΑς!!!
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-06-2013 |