ιερη εκσπερματωση Δημιουργός: Nasville, Όλα μέσα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Και φωναζεις
φωναζεις τον θεο μεσα στον οικο του
περιμενεις
περπατας
πουθενα αυτος
μαλλον θα αργησε
τον αγαπας ομως
αναβεις ενα κερακι για την λυγερη κορμοστασια του
ακουμπας το γερικο κορμι σου σε μια απο τις ωραιες καρεκλες
ανοιγεις το βιβιλιαρακι σου και ψελνεις τα νεκροτραγουδα σου
παραξενο
διαπιστωνεις πως ακομα εισαι μονος
αλλες φορες σε ειχε ηδη αγκαλιασει
απελπιζεσαι
τρελενεσαι
χανεις την υπομονη σου
αποφασιζεις να τελειωσεις μια και καλη μαζι του
σηκωνεσαι
στεκεσαι στο κεντρο του ναου
ριχνεις το βλεμμα σου στο ψηλοτερο σημειο του
ξεκουμπωνεις το φερμουαρ
βγαζεις το ηδη ερεθισμενο πεος σου
και αρχιζεις να αυνανιζεσαι κατω απο το σιωπηλο βλεμμα του θεου
ειμαστε σε κοντινο πλανο
το προσωπο φωτιζεται απο ενα σπασμενο παραθυρο στα δεξια
προσωπο αδυναμο χλωμο και γερασμενο
γεματο ανακουφιση απο την ιερη εκσπερματωση Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-06-2013 |