εισαι ο θεος Δημιουργός: katsou, ΚΑΤΕΡΙΝΑ σας αγαπω...καλησπερα... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info εισαι ο θεος της λησμονιας
ξεχναω καθε πονο
θυμαμαι μονο τα φιλια
που μου δωσες κ λιωνω...
εισαι ο θεος του ερωτα
χαιδευεις το κορμι μου
καθε σου χαδι γινεται
τραγουδι στην ψυχη μου...
εισαι ο θεος του ποθου μου
λατρεια σου δηλωνω
για σενα χτιζω εκλησσιες
κ στις αφιερωνω...
μες τους ναους αγαπη μου
εισαι θεος δικος μου
για σενα αφηνω την ψυχη
γινε ο αγγελος μου...
πιστη θα μεινω αγαπη μου
οσο κραταει η πνοη μου
εισαι ο θεος κ ο ανθρωπος
που υφαινει τη ζωη μου....
στον νικο μου με αγαπηηηη !!!!!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-06-2013 |