Έζησα Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ....................................................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΖΗΣΑ
Έζησα
Μαζεύοντας μέρες
Από το περιβόλι της ζωής
Έζησα
Μαζεύοντας λύπες
Απ το περβόλι του πόνου
Έζησα
Μαζεύοντας χαρές
Από των κήπο των εκπλήξεων
Έζησα
Μαζεύοντας αγάπες
Από τις ψυχές, που ξέρουν ν αγαπούν
Έζησα
Μαζεύοντας όνειρα
Από τον κόσμο των ονείρων
Έζησα
Μαζεύοντας χίμαιρες
Από τον κόσμο των φαντασιόπληκτων
Έζησα και μάζεψα
Όλα αυτά που μπορώ να σας δώσω
Επεξεργασμένα με πολύ αγάπη
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 28/12/2009 Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-07-2013 |