Θαλασσα Εσύ Κυματιστη Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΘΆΛΑΣΣΑ ΕΣΎ ΚΥΜΑΤΙΣΤΉ
Θάλασσα εσύ κυματιστή κι αγέρι μεταξένιο
έχασα την αγάπη μου
κι είναι πολλά τα πάθη μου
καυτό τρέχει το δάκρυ μου
πέστε της να γυρίσει
γιατί η καρδιά θα σβήσει
αχ θάλασσά εσύ κι αγέρι λιώνω και αργοπεθαίνω.
Είναι θεού ξημέρωμα να' σαι ερωτευμένος
βγάζεις φτερά αγγελικά και νιώθεις μαγεμένος.
Έφυγε ένα ηλιόγερμα δίχως να μου πει που πάει
και η δική μου η χαρά
έγινε γκρίζα ερημιά
και από την πίκρα παγωνιά
η σκέψη της μαρτύριο
σωστό βασανιστήριο
αχ θάλασσα εσύ και αγέρι πέστε μου μ' αγαπάει.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-07-2013 |