Τα ιδια μη μου λες Δημιουργός: LA'I'KOS, Γιανννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα ιδια μη μου λες τα εχω ζησει
τι κι αν ειμαι μικρος απο ζωη εχω μπουχτισει
εκει που εσυ πηγαινεις απο εκει εχω γυρισει
οσα εχεις ψωνισει μου εχουν χαρισει
γιατι σε ολα μου ειμαι κυπαρισι
τα ιδια μη μου λες που εχω ακουσει
η ζωη το κορμι μου το εχει λουσει
με πικρα και χαρα πολυ μεγαλη
γιατι σου λεω πως ειμαι μεγαλο κεφαλι
Τα ιδια μη μου λες τα εχω περασει
οσα εφτασα κανεις δεν εχει φτασει
πες μου κατι να δω αν δεν το ξερω
αλλιως με τα ιδια βαριεμαι και υποφερω
και σε δυσκολη θεση δεν θελω να σε φερω Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-07-2013 |