Μείνε ψυχή μου εδώ Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη καλησπέρα σε όλους , ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ταξιδέψουμε και ας το ζήσουμε , όσο μας χαρίζεται........ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ψιλή βροχούλα
στο τζάμι χτυπάει
πέφτει απαλά
και μου τραγουδάει.
Τί κι αν δεν είσαι εδώ
και όμως σ΄αγαπάω,
λείπεις και πεθαίνω
για σένα ξαγρυπνάω.
Λείπεις και είμαι μόνη
γλυκά όμως ταξιδεύω
μέσα στην αγκαλιά σου
εκεί να ρθω γυρεύω.
Μείνε ψυχή μου εδώ
για πάντα να σ΄αγαπώ
για όσο ακόμα αναπνέω
για όσο ακόμα θα ζω.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-07-2013 |