μοιάζει με ροζ φάλαινα Δημιουργός: Μπαντινι, περιμένοντας τον GOD-o Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info στεκόμουν στο μπάρ,
ο μπάρμαν με πληροφορούσε για το κουπόνι του στοιχήματος,
κι εγώ
διάβαζα εφημερίδα κι έπινα καφέ...
διάβασα για τα προβλήματα του τρίτου κόσμου,
για την πρώτη γέννα παιδιού με 6 πόδια,
για το φόνο μιας ανήλικης από παιδεραστή,
για την επιμήκυνση πέους κάποιου δημοσιογράφου,
για κάποιον που πέθανε στο δρόμο απ΄τη ζέστη,
για την αυτοκτονία του φοιτητή στην Καλιφόρνια...
για το δράμα της αγαμίας γνωστής ηθοποιού....
ο κόσμος γεννήθηκε με τη δυστυχία,
συστέλλεται με τη βλακεία,
διαστέλλεται με την ηλιθιότητα,
και θα τελειώσει με το θάνατο.
δεν υπάρχει διέξοδος,
δεν υπάρχει εξήγηση,
πρέπει να τα παρατήσεις,
ή να δεχτείς το παράλογο που σε περιτριγυρίζει..
ο μπάρμαν μου λεει τα σημεία...
άσος, άσος, διπλό, χι..
χαμογελάω με ικανοποίηση ,
γιατί ακόμη και μια μικρή νίκη,
είναι σπάνια εδώ κάτω,
μοιάζει με ροζ φάλαινα που πηδάει στο κύμα φλεγόμενη,
σβήνει και χάνεται..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-07-2013 | |