Για λίγο στάσου Δημιουργός: ΝΤΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Λες η αγάπη μου εχθρός
φταίει ο χρόνος δυστυχώς
σ' εγκλωβίζει σ' έναν κύκλο
γόρδιος είναι δεσμός
μα δε λες ποια θα σου λέει
σ' αγαπώ είσαι θεός
Για λίγο στάσου, κοιτά μπροστά σου
δες μια γυναίκα που κλαίει σαν παιδί
Κι ύστερα σκέψου, λίγο και πες μου
ποια σ' αγαπάει από μένα πιο πολύ
Δε θα βρεις άλλη ξανά
τέτοια αγάπη πουθενά
μια καρδιά σαν την δικιά μου
που στα μάτια σε κοιτά
και σου λέει είσαι ο θεός μου
σ' αγαπώ αληθινά Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-07-2013 |