Μου 'δωσες Αναπνοή Δημιουργός: Στράτος Τσακίρης, Στράτος Τσακίρης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κι αν τ'ουρανού όλες οι πόρτες είν' κλειστές
και τον Θεό δεν βλέπουν οι ανθρώποι
Εγώ Θεό είδα στα μάτια σου τα δυο
στο ν'αγαπάς υπάρχουνε και άλλοι τρόποι
R~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Έκανες χρωματιστή
την δική μου γκρίζα ζωή
με χαμόγελο,χάδι και φιλί
μου 'δωσες αναπνοή
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Θεό που σ' έκανα δεν το ΄χω μετανιώσει
η πίστη μου έχει αφοσίωση πολύ
Μα προσευχές και δοξασίες δε θα δώσει
μόνο τραγούδια η δικιά μου η φωνή
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-07-2013 |