Έρωτας στο δάσος(μαχηtime) Δημιουργός: Angel D. Roger, Άγγελος Περιτογιάννης :P Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Τζιζ κε Φλαπ
Επικίνδυνος ειν' πάρα πολύ
Αυτός ο σκίουρος θα μπει στην φυλακή
Θέλει την κόρη μου και την διεκδικεί
Μα θα τελειώσουν όλα μέχρι την αυγή
Λαγοφύλακες Samurai
SOS SOS
Ο σκίουρος μπήκε στις πρώτες τις γραμμές
SOS SOS
Έχουνε γνώση οι λαγοφύλακες
Ρίκα
Ξέρω περίμενες πατέρα
Το Μπίνκο εγώ να κάνω πέρα
Όμως δε γίνεται λυπάμαι, ερωτεύτηκα
Ξέρω περίμενες να γίνω
Βασίλισσα σ'ολο το δάσος
Χωρίς εκείνον ξέχνα το...στο λέω με θράσσος
Καλύτερος! Είναι ο θάνατος για μένα
Καλύτερα! Εσύ να με αποκληρώσεις
Καλύτερος ειναι για μένα ο έρωτας μου
Αλλά δε γίνεται πατέρα εσύ να μου τον δώσεις
Μπίνκο (απο την ταράτσα του παλατιού)
Ποιος θα μου αντισταθεί
Μόνο ο εαυτός μου
Είστε όλοι αδύναμοι
Για να σταθείτε εμπρός μου
Όλες σας οι δυνάμεις
Τώρα να μαζευτούνε
Δε θα με σταματήσουν
Και σκούρα θα τα βρούνε
Έτσι γιατι μπορώ και
Μπαίνω μές στο κάστρο
Έτσι γιατί μπορώ
Και όλα θα τα σπάσω
Έτσι γιατί μπορώ
για τον έρωτα μου
Ρίκα σου 'ρχομαι
No worries βρε καρδιά μου
Ρίκα
Σκίουρέ μου, αν κατέβεις προς τα δω
Άγγιξε με, φίλα με για να χαθώ
περιμένω, με το χέρι στο σπαθί
Στιφαδιάζω, όλη τη λαγοφυλακή
Αφηγητής
Αποβραδύς ξεκίνησε
η μάχη μες στο κάστρο
Χάραξε ο ουρανός
Του έρωτα το άστρο
Βγήκε η αγάπη νικιτής
Της Ρίκας και του Μπίνκο
Παππούς πλέον ο Τζιζ κε Φλαπ
αλλά ξεχάσαμε τον Λύκο....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-07-2013 |