~* Σαν φωτεινός κομήτης *~ Δημιουργός: Stoforos, Νίκος Δ. Στοφόρος Είσ' Όμορφη και Θηλύκια ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=left][B][I]
*~* Σαν φωτεινός κομήτης *~*
Σαν Τ' είν' αυτό το Μαγικό ,
που θέλω να σε βλέπω ?
Τι έχω πια σαν σε κοιτώ ,
και γιατρειά δεν έχω ?
Αυτά σου τα Χαρίσματα ,
που μ' έχουν πια πλανέψει ,
μες το μυαλό και στην Καρδιά ,
μου τάχουν πια μπερδέψει ! !
Είσ' Όμορφη και Θηλύκια !
με μια Περίσσια Χάρη ,
κι' Αυτά που λέμε Ομορφιά ,
μ' έχουνε πια τρελάνει !
Μες στη ζωή Εμφανίστηκες ,
σαν φωτεινός κομήτης ! !
Η Έλξη σου με τράβηξε ,
σαν δυνατός μαγνήτης ! !
* * Nikos D. Stoforos * *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-07-2013 |