πυξίδα Δημιουργός: giannis0911, X.Ι Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κι εγώ,
με την πυξίδα σαν τρελή
σ ένα βορρά χαμένο
με μια πυξίδα δανεική
σ αυτή τη γη που μένω
σα τρένο εκτροχιασμένο
στη τάξη του χάους
στο χάος της τάξης,
για πες τι περιμένω;
Πήρα μολύβι και χαρτί
άλλη σελίδα απ την αρχή
ξανά να μουτζουρώσω
δίχως να ξέρω το γιατί
έχω το πόθο στη ψυχή
να κλάψω ή να μουντζώσω…
με την πυξίδα σαν τρελή
κύκλους πως κάνει η ζωή…
σε μια πυξίδα δανεική
πλανιόνται τα ίσως τα γιατί
κι εσύ,
αρνείσαι να σαι εκεί…..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-07-2013 |