Παράξενη μέρα Δημιουργός: Eρατώ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=right] [B] [I] Ο περασμένος ήχος σου
απόψε στην άκρη της νύχτας
Οι μεθυσμένες αναμνήσεις είναι πάλι εδω...
Στους ίδιους τοίχους προβάλλεσαι
παρελθόν ασπρόμαυρο
πάντα με το ίδιο ματωμένο φινάλε...
Τα δυο σου πρόσωπα αποτυπωμένα
στον καμβά κουρασμένης μνήμης
Τι παράξενη μέρα ηταν αυτή
Ο αέρας φύσαγε στο πρόσωπό μου την ανάσα σου
Πηγαινοερχόσουν στις ώρες μου
μ'εκείνο το θράσος που είχε πάντα η παρουσία σου
μα πάνω απ'όλα η απουσία σου
Καληνύχτα παραμυθάκι μου...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-07-2013 |