~* (( Θέλω πολύ να' Σε Καλά )) *~ Δημιουργός: Stoforos, Νίκος Δ. Στοφόρος Αν σου μιλήσει η Καρδιά , Κάτσε και Άκουσέ την , Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=left][B][I]
*~* (( Θέλω πολύ να' Σε Καλά )) *~*
Δεν Θέλω να το Σκέπτομαι ,
Πονώ βαθιά στα στήθια ,
Π' Αγάπησα μια Καρδιά ,
Μου' δώσε Πόνο ~ Πίκρα !
Χάλασε η Εικόνα της ,
που είχα στη Καρδιά μου ,
μου στοίχισε πολύ ακριβά ,
Γκρεμίσαν τα Όνειρά μου !
(( Θέλω πολύ να' Σε Καλά )) !
Αυτό για Σένα Θέλω ,
κι' ας Τυραννιέμαι στη ζωή ,
πολύ θα Υποφέρω ! ! !
Τάραξες Καθαρά νερά ,
Θόλωσαν γίναν Λάσπη ,
δεν Λάμπει ο Ήλιος , τώρα ποια ,
η μέρα δεν είν' Άσπρη ! ! !
Ο Άνθρωπος μες τη ζωή ,
μ' Αισθήματα βαδίζει ,
κι' Όχι να Ψάχνει εδώ κι' Εκεί ,
Κι' Ο Μπαλαντέρ Ραγίζει ! ! !
Αν σου μιλήσει η Καρδιά ,
Κάτσε και Άκουσέ την ,
Και με Αισθήματα Καλά ,
Κοίτα κι' Αγκάλιασε την ! ! ! !
Θα Καταλάβεις θα το δεις ,
είναι μικρή η ζωή μας ,
δεν πρέπει να Πληγώνουμε ,
βαραίνει η Ψυχή μας ! ! !
Είν' Εύκολη η διαγραφή ,
με ένα Κλικ και Πάει ,
Πως Όλα Αυτά που είπαμε ,
Δεν θα' χουν ποια Φεγγάρι ! ! !
Τις Νύχτες θα' χουν Προσμονή ,
τις μέρες θα' χουν Πόνο ,
και η Ελπίδα στη Ψυχή ,
Θα με Αφήσει Μόνο ! ! ! !
* * Nikos D. Stoforos * *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-07-2013 | |