Στην Αγία Μαρκέλλα Δημιουργός: adespotoi, παντελής Καλή Δευτέρα και χρόνια πολλά και καλά, στη ξαδερφούλα μου, στις Μαρκέλλες και τους Μάρκελλους!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ
Στην αγία Μαρκέλλα,
Που ‘ναι μοναστήρι,
Στη χάρη της έλα,
Πιαστώ λιβανιστήρι.
Στην αγία Μαρκέλλα,
Η καρδιά γιοφύρι,
Στη γιορτή σου γέλα,
Με κάθε μουσαφίρη.
Στην αγία Μαρκέλλα,
Έχει πανηγύρι,
Στη ζωή με τρέλα,
Ρούφα όλη σα γύρη.
+ 22/7/13
1:45 πμ
Της Αγίας Μαρκέλλας
προστάτιδος του νησιού μου Χίου.
Παντελής.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-07-2013 | |