Του πόνου το επιφώνημα Δημιουργός: Λιθοξόος, Λιθοξόος Γεώργιος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Του πόνου το επιφώνημα
...
το ραγισμένο φεγγάρι
στα θλιμμένα μάτια σου
το δάκρυ στο πέτο σου
κυλάει αργά
...
στην απέναντι όχθη
ο έρως τραγουδά
και το ποτάμι της ποίησης
όνειρα κάνει ξανά
...
στης ψυχής τις πόρτες
δεν υπάρχουν κλειδαριές
στο πάτωμα αφημένα
σκόρπια φιλιά από χθες
...
κι αλήθειες προπομπός
στου πόνου το επιφώνημα
γιατί θεέ μου, γιατί
δως μου ένα γιατί
...
Γιώργος Λιθοξόος Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-07-2013 |