ότι αγαπάς Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΓΡΆΨΕ 'ΚΆΤΙ' ΠΟΥ Ν΄ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΊ Ή ΚΆΜΕ 'ΚΆΤΙ' ΠΟΥ Ν΄ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΊ !!! Benjamin Franklin ΚΑΛΉ ΕΒΔΟΜΆΣ ΣΤΙΧΟΠΑΡΈΑ!!!ΓΕΙΆ ΜΑς!!!*Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ~*~*~*~*~*~ Ότι Αγαπάς ~*~*~*~*~*~
Συντεφένιε Ντουνιά στα χέρια Σου Ζηλευτά κρατείς
γιομίζεις τις Δεξαμενές της Αέρινης Ψυχής
Εωδιαστή πινελιά στον Επίγειο Κόσμο
ΘεοΧαρίσματα...Φιλιά Μοσχοβολία Δυόσμο!!!
~*~*~*~*~*~
'Οτι Αγαπάς το λοιπό το κουβαλείς Αέναα μαζίΣου
ότι Αγαπάς και για Κειο λατρευτά πονάς
παίρνει το σχήμα της ΨυχήςΣου!!!
'Οτι Αγαπάς είν' Ξέχωρον κι απέ Αλλού φερμένο
ότι Αγαπ΄ας...Εγγίζεις ...κοιτάς είν' Ερωτομαγεμένο...
ότι Αγαπ'ας μες τα Μελιά ΠάλαθκιαΣ εγκλεισμένον
ότι Αγαπ'ας Παντοτινά ματάκια σε Σέ να κατατεθημένον...
'Οτι Αγαπάς σε ζωντανεύει Πυράνια τις Στιγμές
που΄χες ζωές πριν, στην Αλμένικη Αγκάλη
σε Αλήτικους Στοχασμούς σε βάνει
Αν είσαι στο Ποθητόν Ακρογιάλι...
~*~*~*~*~*~
Ότι Αγαπάς το κουβαλείς στο 'Ψες'...στο ' Σήμερις' ...στα Ευτυχιώς ονείρατάΣου
στο 'Πουθενά'... στα Χαμόγελια τα Ζωγραφιστά Σου...σε όλα τα ΄κενά' Σου...
συμπληρώνει σε...χαρισματικά στην Ανασαμιά Σου...
Να κρατήσεις 'οτι Αγαπάς Βιάσου...Πλοηγέ, Βιάσου!!!
Αγρεμένου μελτεμιού Αγέρας Λάμψης στα πανιά Σου...
σα το ολόχρυσουν σκαρί σκίζει την ασημοθάλασσα που ποτές χατήρι εν της χ'αλασα...
Σαν σμιλέυει το Λεβεντοσκαρί Σου τ' Ασημοκύματα πλουμίζει Θαλλερά η Καρδιά απέ
της Αγαπώς τα Πολύχρωμα Σήματα!!!
ΌΤΙ ΑΓΑΠΑς ΒΑΝΕ ΠΥΞΙΔΑ ΚΑΙ ΘΕ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΠΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΓΕΙ ΣΕ ...ΜΙΑΝ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗς ΔΕΝ
ΑΝΤΙΚΡΙΣΑ Σ΄ΟΛΑΚΕΡΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...
ΓΕΙΆ ΜΑς!!!
* Λ Α Μ Ψ Η *[align=left][B][I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-07-2013 |