Στ' ορκίζομαι Δημιουργός: LikeMe Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν θα μ’ ακούσεις….. ποτέ ξανά
Δεν θα μιλήσω…. Ποτέ για σένα
Και στη δική μου….. τη καρδιά
Κανένας κτύπος δε θα ‘χει εσένα
Ρ
Στ’ ορκίζομαι ……ξανά δε θα με δεις
Εσύ δεν είσαι τίποτα ….για μένα
Στ ‘ ορκίζομαι σκιά θα γίνεις θα χαθείς
Γιατί στα χέρια σου τα πάντα γίναν ξένα
Μη μου μιλήσεις …. Δε θα ‘μαι εδώ
Και μη μου στέλνεις μηνύματά σου
Δεν θέλω πλέον……. να απαντώ
Δεν έχω θέση …. στα όνειρά σου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-07-2013 |