Παλεύει η νύχτα Δημιουργός: kostas71, Μπαρμπαγιάννης Κωνσταντίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Παλεύει η νύχτα να ξυπνήσει το πρωί
Καινούρια μέρα με το φως να ξημερώσει
Μοιράζει ο χρόνος τις στιγμές του στην ζωή
Την ομορφιά κάθε ονείρου να ξηλώσει...
Πριν καταλάβεις πως δεν ζεις ξυπνάς νωρίς
Μ' ένα ρολόι που μετρά τους άδειους χτύπους
Στον πανικό σου είσαι πάντα συνεπής
Σκιά που έμαθε να ζει πάνω σε τοίχους...
Πιο μπερδεμένος από χθες ψάχνεις τροφή
Θέλεις να μείνεις ζωντανός χωρίς να ξέρεις
Πόσο απέχει η αλήθεια απ' την ντροπή
Πόσες φορές χωρίς να φταις θα υποφέρεις...
Μιλάς σιγά να μην ακούς τα όσα λες
Τυφλός γυρνάς μέσα στα χρώματα της πόλης
Θέλεις να φύγεις μα πιο μέσα σου δεν θες
Κοιτάς ψηλά στους ουρανούς της πλάσης όλης...
Είναι οι άνθρωποι του ανέμου η σκιά
Σκυφτός κι εσύ τα σκαλοπάτια σου διαλέγεις
Μοιάζει να είναι ότι ζεις πια τόσο δα
Ούτε την ίδια σου ζωή δεν την αντέχεις... Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-07-2013 |