Για Αγαπημένους Δημιουργός: adespotoi, παντελής καλό σας απόγευμα, το στιχάκι για όλους σας, γιατί η αγάπη είναι φρούτο κυρίως καλοκαιρινό!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΓΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ
Γλυκό μου αγγελούδι,
Λέω σιγανό τραγούδι,
Ο ύπνος για να σε πάρει,
Βαλτό στήθος μου μαξιλάρι.
Καλό μου κοπελλούδι,
Ευωδιαστό λουλούδι,
Όποιος σε πικράνει,
Θ’ έχει μαζί μου να κάνει.
Μικρό μου αγγελούδι,
Απαλότερο κι από χνούδι,
Η χάρη σου παινεμένη,
Σ’ όλη την οικουμένη.
Τρελό μου κοπελλούδι,
Αγάπης ξεπεταρούδι,
Η καρδιά μου το θέλει,
Να σε ταΐζω με μέλι.
+ 23/7/13
Παντελής.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-07-2013 | |