Τόσες πιθανές φωτογραφίες Δημιουργός: Αφροδίτη Γιαννάκη ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τόσες πιθανές φωτογραφίες
Σκέφτηκα να αναρτήσω μια φωτογραφία μου για να σου συστηθώ - περίπου όπως τότε που μέσω ταχυδρομικής αλληλογραφίας κάποιοι άνθρωποι παρουσιάζονταν με ένα ευπαρουσίαστο παρουσιαστικό μιας καθηλωμένης χάρτινης στιγμής, καθώς αναζητούσαν στα τυφλά την τύχη τους σε ένα λαχείο προξενιό με κλήρωση σε χρόνο μέλλοντα σε άγνωστο τόπο.
Αλήθεια, θα σου αφιέρωνα κι εγώ μία από τις τόσες πιθανές φωτογραφίες μου, ανάλογα με το τι επεδίωκα: να σε εντυπωσιάσω, να σε συγκινήσω, να σε ελκύσω - ίσως ακόμα και να σε απωθήσω. Βέβαια θα βοηθούσε να ήξερα ποια στοιχεία μου να τονίσω, να εξωραΐσω, να απαλείψω, ποια διάθεση να επιδείξω, για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και θα έπρεπε να ξέρω τι θα άγγιζε ειδικά εσένα για να πετύχω τον στόχο μου. Και ακόμα αν θα άξιζε να κάνω όλον αυτόν τον κόπο. Όμως αν άξιζε τον κόπο, θα ήθελα να σου δείξω πολλές όψεις μου, οπότε μια άψυχη δισδιάστατη φωτογραφία σίγουρα θα με αδικούσε με μια έννοια. Θα μπορούσα τελικά να σε συναντήσω για να με γνωρίσεις ζωντανά και πολυδιάστατα - που και πάλι δεν θα σήμαινε πως θα με γνώριζες πραγματικά.
Άρα, έχοντας όλα αυτά υπόψη, μην περιμένεις να βγάλω συμπέρασμα από τη δική σου φωτογραφία.
Αφροδίτη Γιαννάκη
[align=center] Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-07-2013 | |