Ο Ηρακλής ταξίδεψε Δημιουργός: John Fenix Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο Ηρακλής {ο σκύλος μου}μετά από 18 χρόνια αποφάσισε να επισκεφτεί τον Παράδεισο.
Φίλε μου πιστέ, αδελφέ μου, σύντροφε σε χαρές και λύπες.
Πιστέ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για εσένα αφιερωμένο αυτό το ποίημα αγόρι μου.
Καλό ταξίδι και………………θα τα ξαναπούμε.!!!!
Σε δρόμους δύσκολους απόψε ταξιδεύω
Δεν ξέρω απόψε τι ζητώ ,δεν ξέρω τι γυρεύω
Η μοναξιά και εγώ μαζί και οι δυο παρέα
Σε δρόμους δύσκολους και όνειρα μοιραία.
Κάπου κοντά έχουν γιορτή, ακούγονται τραγούδια
Άνοιξης νύχτα η αποψινή μυρίζουν τα λουλούδια
Σε δρόμους δύσκολους απόψε και πάλι μόνος ταξιδεύω
Εσένα που έχασα νωρίς, ψηλά κοιτώ ,ψηλά που σε γυρεύω
John Fenix
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-07-2013 | |