Πρίν απο σένα Δημιουργός: koskan στην γυναίκα της ζωής μου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πρίν από σένα πρίν από σένα
τόσες αγάπες πέρασαν
σημάδια μόνο μείναν για μένα
κι όλες με ξέχασαν.
Πρίν απο σένα πρίν απο σένα
όλες οι αγάπες έσβησαν
Πρίν απο σένα πριν απο σένα
όσες κι αν ήρθαν όλες πιά πέρασαν.
Τόσοι μήνες τόσα χρόνια
αφημένες στα συρτάρια αναμνήσεις
τόσοι μήνες τόσα χρόνια
χρόνια πούγιναν αιώνες
και σε θέλουν να γυρίσεις.
Πρίν απο σένα πρίν απο σένα
όλες οι αγάπες έσβησαν
Πρίν απο σένα πριν απο σένα
όσες κι αν ήρθαν όλες πιά πέρασαν.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-07-2013 |