Η ζωη ως φαρσα Δημιουργός: Tabasco Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Φορουσε ενα φορεμα κοντο
με βαθυ ντεκολτε.
Τα ποδια της δεν ακουμπουσαν στην γη.
Θαρρεις πως καλπαζε
κι οποιος την ακουμπουσε
το ρευμα τον τιναζε προς τα πισω.
Σαν τον τυπο που ηταν στο ταμειο.
Οπως αυτον που τυλιγε τα σουβλακια.
Αφηνε πισω της απανθρακωμενα πτωματα
κι απο ολα τα τραπεζια
ηρθε και καθισε στο διπλανο μου.
Κι οταν μου ζητησε φωτια
"μπορεις να τον κρατησεις"της ειπα
και της πεταξα προσεκτικα τον αναπτηρα
παρατηρωντας μια γρια απο απεναντι
που ειχε ανοιξει τα ποδια
χωρις να φοραει κυλοτα
πασαλειμενη με τζατζικι και κιτρινη σως.
Νομιζω πως της εκλεισα το ματι. Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-07-2013 |