στιγμές Δημιουργός: constantine-constan Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
να χαίρεσαι τις στιγμές που σου χαρίζουν οι άνθρωποι
γιατί ποτε και τίποτα δεν είναι δεδομένο.
και έτσι με αυτό πορέυομαι.. μ'αυτο περιπλανιέμαι στους δρόμους μέχρι να βρώ τον έναν δρόμο της χαράς
ο δρόμος του ονείρου μου ανήκει.
τον έχω βρεί και δεν αναρωτιέμαι
πια. γιατί το ζώ. γιατι ειμαι ολα αυτά που έπρεπε να είμαι.
είμαι η χαρά. είμαι ο έρωτας. ειμαι η ζωή.
είμαι το ίδιο το λάθος. μα με αγαπώ.
είμαι η τρέλα........
είμαι αυτά που ονειρέυτηκα.
και ας σου χάρισα στιγμές
είμαι εγώ. πάλι απ την αρχή,
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-07-2013 |