Αν το χέρι μου κρατάς Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Καλή μας βδομάδα............Ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε, όσο μας χαρίζεται.................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Άργησες αγάπη για να ρθείς
κατέβασα ρολά
άργησες πάρα πολύ
μου κόψαν τα φτερά.
Άργησες αγάπη για να ρθείς
περίμενα καιρό
άργησες και κουράστηκα
και άλλο πια δεν μπορώ.
Κουράστηκα και συνήθησα
στα τόσα χρόνια μόνη
σπάσαν σου λέω τα φτερά
χάθηκαν μες το χιόνι.
Αν τα φτερά μου εσύ τα βρείς
και πάλι τα κολλήσεις
ίσως πετάξουμε μαζί
μόνη μου, μην μ΄αφήσεις.
Δεν έχω κουράγιο στην ζωή
για να πονέσω άλλο
αν όμως κοντά μου μείνεις εσύ
ίσως πάλι πάρω κουράγιο.
Αν εσύ το χέρι μου κρατάς
υπόσχομαι ν΄αντέξω
και δίπλα σου μες την ζωή
απ΄την αρχή να τρέξω.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-07-2013 |