Α ν α μ ν ή σ ε ι ς Δημιουργός: Lionara Πηγή έμπνευσης www.searchingthemeaningoflife.wordpress.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]Ο χρόνος βαριανασαίνει, δειλιάζει να προχωρήσει
Κάτω από πλάτανο παλιό, τα τζιτζίκια ξεκουφαίνουν
Παρδαλά κατσίκια, τον πελώριο βράχο-κάστρο ανεβαίνουν
Μα το βλέμμα καρφωμένο στο δροσερό γαλάζιο.
Θυμάμαι στιγμές, απίστευτες, μοναδικές
Απόλαυση η θύμισή τους
Γεμίζουν αιώνια συναισθήματα την ζωή μου
Ο νους τις λαχταράει, το σώμα σκιρτάει
Τόσο που ξεπερνάει τις αισθήσεις
Που τις βίωσαν πριν γίνουν αναμνήσεις
Τυχαίες στιγμές, αναμνήσεις γλυκές.
Ξεχνάω στιγμές, δύσκολες, τρομακτικές
Θάνατος η θύμησή τους
Φόβους γεμίζουν την ζωή μου
Αν ο νους τις διαγράφει
Το σώμα αρρώστιες δεν θα 'χει
Φόβοι χειρότεροι απ' τις ατόφιες αισθήσεις
Την ζωή σου θα πνίξεις, θα σε στραγκαλίσεις
Τυχαίες στιγμές αναμνήσεις κακές.[/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-08-2013 | |