Ο πρόβατος Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ................................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο ΠΡΟΒΑΤΟΣ
Ο πρόβατος, λέει στην προβατίνα
Σαγαπώ, γλυκιά μου
Και κείνη του απαντά
Πήγες σ ανθρώπινο σχολείο;
Μόνο οι άνθρωποι, έχουν την ίδια λέξη
Για διαφορετικά πράγματα
Εσύ τι εννοείς, λέγοντας μου σαγαπώ
Το γεγονός ή κάτι άλλο;
Κι ο πρόβατος σκέφτηκε
Τι σημαίνει, σαγαπώ;
Και λέει με απόλυτη φυσικότητα
Μα φυσικά το γεγονός, δεν ξέρω να σημαίνει κάτι άλλο
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 09/06/2010 Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-08-2013 |