Το νοήμα της ζωής Δημιουργός: θάλασσα1995, Ανθή Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το νόημα το χάσαμε,
πάει έφυγε,
και τι;
η ζωή μία, δεν ξανάρχεται!!!
Πάει πια,
τότε σπίτια
τότε αυτοκίνητα
τώρα που η απάτη ήρθε,δε ζούμε.
Οφθαλμαπάτες μυστικές,
μπας και δε εχούμε κάτι,
Θέλαμε χρυσό,
μα πέτρες έιχαμε!!!
Το νόημα το χάσαμε,
αλλά τώρα είν' αργά.
Καλύτερα να σιωπάμε,
ετσι που μόνοι μας
βγάλαμε τα μάτια μας
Το νοήμα της ζωής,
ειν' στα βάθυ της ψυχής,
εκεί ψαξε να το βρεις!!!
ΑΝΘΗ 4/08/13[align=center] Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-08-2013 | |