Στα έδωσα όλα Δημιουργός: Λιθοξόος, Λιθοξόος Γεώργιος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στα έδωσα όλα
τίποτα δεν κράτησα
...
όσα ήταν φανερά
και όσα είχα κρυμμένα
από όλα μου τα σ'αγαπώ
δεν κράτησα κανένα
...
της ψυχής μου
τις μύχιες προσευχές
και της καρδιάς μου
τις πιο γλυκές τις νότες
...
στην αγκαλιά σου
πρώτη θέση χθες
στα νησιά του ουρανού
συνταξιδιώτες
...
στον θρόνο του κορμιού σου
βασιλιάς τις νύχτες
το ξημέρωμα
στα πόδια σου ικέτης
...
τη ζωή μου
στα χέρια σου κρατάς
στη φυλακή σου εγώ
ανήμπορος δραπέτης
...
Γιώργος Λιθοξόος Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-08-2013 |