Αυγουστιάτικο φεγγάρι Δημιουργός: LaRocka Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τούτη η νύχτα μοιάζει μαγική
έχει κάτι απ΄ την δική σου την μορφή
τι και αν δεν είσαι εδώ, είσαι εδώ
Αυγουστιάτικο φεγγάρι που κοιτώ
Στον καμβά του ουρανού μια ζωγραφιά
χιλιάδες χρώματα μες την νυχτιά
δες με λίγο κι ας είμαι χαμηλά
άκουσε λίγο κάποιος σου μιλά
Ρίξε τα μαλλιά σου σκάλα να ανεβώ
εκεί που περπατάς, να περπατώ
τις ασπίδες μου στα πόδια σου πετώ
κοίταξέ με, κοίταξέ με κόκκινο χτυπώ
Αυγουστιάτικο φεγγάρι σε κοιτώ
άσε με να σ’ αγκαλιάσω, να χαθώ
στίχους στο κορμί σου θα κεντώ
άσε με να σ’ αγκαλιάσω και ας χαθώ Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-08-2013 |