αραξοβόλι Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ...αραξοβόλι της ζωήςμμ γίνε...μείνε ψυχ'ημμ μείνε!!!καλά σας ψυχαρμενίσματα στιχοδοιπόροι!!!γειά μας!!! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ~*~*~*~*~*~ Αραξοβόλι...~*~*~*~*~*~
μμμ...Μιαν άνιση πάλη μέσαν του να μην της παραδωθεί μα τα προπονητικά του
συναισθήματα όλο και θέριευαν!!! Η έκρηξη εντός ήνταν μεγαλιώδες σαν πυράνια
λάβα ηφαιστείου, πανηγυρικά πλημμύρισαν τα ουράλια...
Εκτόξευση βεγγαλικού καρδιοκτυπιού απά στα συντεφένια σύννεφα...
Τρεμάμενα χείλια στου κοραλλένιου της βυθού τα κοχύλια είχε πια θεσπέσια
εγκλώβιστει ωσάν πόθητον μαργαριτα΄ριον εκλειστεί...
'' μμΜεταξένια Μ σειρήνα απέ τις εξαίσιες μελωμένες γητιές σου λαβωμένος
αρεστά κεραυνοβολημένος...στα ξωτικά σου πέλαα παντοτινά αγκυροβολημένος...
ΔΙΚΟς ΣΟΥ ΑΙΏΝΙΟς ΠΑΛΜΟς...ΕΡΩΤΟΜΑΓΕΜΈΝΟς...''
ΓΕΙΆ ΜΑς...ΑΡΑΞΟΒΟΛΙ
* Λ Α Μ Ψ Η * Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-08-2013 |